2016-05-06 22:18

2016-05-06 22:18

Goop vann med Timoko i Paris

TRAV

Om tre veckor kör Björn Goop Timoko i Eliloppet på Solvalla.
Under fredagskvällen genrepade de med att vinna Prix Kerjacques på Vincennes i Paris.

Norske Lionel med Jean Michel Bazire i sulkyn var favoriter i Prix Kerjacques, men det var Timoko och Björn Goop som tog hem spelet.

Timoko kördes tidigt till spets och Lionel var snabbt framme på utsidan. I den sista kurvan stod det klart att Timoko och Lionel skulle göra upp om segern och när Lionel galopperade en bit in på upploppet vann Timoko överlägset.

Tiden blev 12,3/2 700 meter och förstapriset var 54 000 euro.

Det var gott om värmländska hästar i Rättvik under fredagskvällen och Magnus Jakobsson vann ett lopp. Den segern kom med debutanten Global Takeway efter att Jakobsson kört till ledningen in i den andra kurvan från sitt bakspår.

Det blev även två andraplatser under kvällen. Olle Goop blev tvåa med stallets nyförvärv Västerbo Hard Cash i lopp sju och i lopp nio blev Old Faithful tvåa efter en stenhård öppning för att komma till ledningen.

Niclas Benzon var i Kalmar och han blev tvåa med Legoholm Zon bakom Magnesia och Oskar J Andersson.

Norske Lionel med Jean Michel Bazire i sulkyn var favoriter i Prix Kerjacques, men det var Timoko och Björn Goop som tog hem spelet.

Timoko kördes tidigt till spets och Lionel var snabbt framme på utsidan. I den sista kurvan stod det klart att Timoko och Lionel skulle göra upp om segern och när Lionel galopperade en bit in på upploppet vann Timoko överlägset.

Tiden blev 12,3/2 700 meter och förstapriset var 54 000 euro.

Det var gott om värmländska hästar i Rättvik under fredagskvällen och Magnus Jakobsson vann ett lopp. Den segern kom med debutanten Global Takeway efter att Jakobsson kört till ledningen in i den andra kurvan från sitt bakspår.

Det blev även två andraplatser under kvällen. Olle Goop blev tvåa med stallets nyförvärv Västerbo Hard Cash i lopp sju och i lopp nio blev Old Faithful tvåa efter en stenhård öppning för att komma till ledningen.

Niclas Benzon var i Kalmar och han blev tvåa med Legoholm Zon bakom Magnesia och Oskar J Andersson.