2016-05-01 15:35

2016-05-01 15:35

Seger för Miss Åslanda

TRAV

Det trettonde och sista loppet på Åby under lördagen var ett lärlingslopp ingående i Wången cup och det vanns av Miss Åslanda med Rebecca Arnerlöf i sulkyn.

Miss Åslanda, som tränas av Tom Horpestad, kördes till ledningen på den första långsidan i en öppning som kostade 1.11 de första 500 metrarna. Rebecca Arnerlöf fick sedan dämpa tempot till 14,8 det första varvet och Miss Åslanda vann före Port Ellen Broline.

I samma lopp blev det en tredjeplats för Per Nilsson med Yippie Chic.

Det trettonde och sista loppet på Åby under lördagen var ett lärlingslopp ingående i Wången cup och det vanns av Miss Åslanda med Rebecca Arnerlöf i sulkyn.

Miss Åslanda, som tränas av Tom Horpestad, kördes till ledningen på den första långsidan i en öppning som kostade 1.11 de första 500 metrarna. Rebecca Arnerlöf fick sedan dämpa tempot till 14,8 det första varvet och Miss Åslanda vann före Port Ellen Broline.

I samma lopp blev det en tredjeplats för Per Nilsson med Yippie Chic.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.