2016-04-29 16:42

2016-04-29 16:42

Två värmländska segrar i Dalarna

TRAV: Rättvik

Det blev två värmländska segrar vid Rättviks lunchtrav under fredagen genom Västerbo Realhigh och Global Patriot.

Västerbo Realhigh kom närmast från en övertygande seger på Färjestad och spelades till klar favorit då han gav vinnaroddset 1,65.

Efter en galoppfylld inledning kom Magnus Jakobsson till spets med Mactheman på den första långsidan och kort efteråt släpptes Västerbo Realhigh till ledningen. Mitt i den sista kurvan ryckte Paw Mahonys häst och segern blev överlägsen före Mactheman.

I loppet efter var det dags för Global Patriot som övertygade stort till oddset 1,16. Han kom till spets i den första kurvan och trots en tryckare av Robis Salvation efter 500 meter blev segern lätt. Vinnertiden blev strålande: 11,3 över sprinterdistans!

Västerbo Realhigh kom närmast från en övertygande seger på Färjestad och spelades till klar favorit då han gav vinnaroddset 1,65.

Efter en galoppfylld inledning kom Magnus Jakobsson till spets med Mactheman på den första långsidan och kort efteråt släpptes Västerbo Realhigh till ledningen. Mitt i den sista kurvan ryckte Paw Mahonys häst och segern blev överlägsen före Mactheman.

I loppet efter var det dags för Global Patriot som övertygade stort till oddset 1,16. Han kom till spets i den första kurvan och trots en tryckare av Robis Salvation efter 500 meter blev segern lätt. Vinnertiden blev strålande: 11,3 över sprinterdistans!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.