2016-04-26 16:40

2016-04-26 16:40

Andraplats för urtapper Sot

TRAV

Tisdagens lunchtrav avgjordes på Romme och det blev några värmländska andraplatser efter tappra insatser.

I det sjunde loppet svarade Sot för en strålande insats som tvåa bakom Björnemyr Victoria. Sot hängde i tredjespår under större delen av loppet men kunde trots det hota vinnaren upploppet ner och var slagen med en hals.

I V4-3 blev det en andraplats för Frida Olofssons Global Newsletter och även det efter en tapper insats. Efter ett lopp utvändigt om ledande Fagerö kopplade Global Newsletter greppet, men fick ge sig mot Dream Trotter och Oskar J Andersson som liftat med i rygg.

Magnus Jakobsson vann ett lopp på Romme. Den segern tog han med kallblodet Mino, som vann lätt sedan Titan Tabac galopperat 100 kvar. Mino hade vunnit även utan favoritgaloppen.

I det sjunde loppet svarade Sot för en strålande insats som tvåa bakom Björnemyr Victoria. Sot hängde i tredjespår under större delen av loppet men kunde trots det hota vinnaren upploppet ner och var slagen med en hals.

I V4-3 blev det en andraplats för Frida Olofssons Global Newsletter och även det efter en tapper insats. Efter ett lopp utvändigt om ledande Fagerö kopplade Global Newsletter greppet, men fick ge sig mot Dream Trotter och Oskar J Andersson som liftat med i rygg.

Magnus Jakobsson vann ett lopp på Romme. Den segern tog han med kallblodet Mino, som vann lätt sedan Titan Tabac galopperat 100 kvar. Mino hade vunnit även utan favoritgaloppen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.