2016-04-17 17:20

2016-04-17 17:20

Ny seger för Nathalie Edqvist

TRAV

I onsdags vann Nathalie Edqvist, född år 2000, sitt första travlopp och under söndagen kom karriärens andra seger.

Återigen var det Sot som var hästen och på nytt var det ett montélopp. De var med i det åttonde loppet på Hagmyren och hade 40 meters tillägg. Nathalie red offensivt och efter att Sot övertagit ledningen 800 meter från mål var ekipaget aldrig i förlustfara.

Den här segern innebär att Nathalie har två segrar och två tredjeplatser på karriärens första 13 starter.

Återigen var det Sot som var hästen och på nytt var det ett montélopp. De var med i det åttonde loppet på Hagmyren och hade 40 meters tillägg. Nathalie red offensivt och efter att Sot övertagit ledningen 800 meter från mål var ekipaget aldrig i förlustfara.

Den här segern innebär att Nathalie har två segrar och två tredjeplatser på karriärens första 13 starter.