2016-03-29 15:49

2016-03-29 15:49

Dagfinn Aarum avslutade

TRAV

Dagfinn Aarum vann det sista loppet vid Axevallas lunchtrav under tisdagen med Bäckdalens Star. Ekipaget tog ledningen och trots rejäl press av Tuxedo Sam blev segern säker. Trea i samma lopp blev Old Faithful.

I det femte loppet visade Leopard C.D. att formen är på gång genom en andraplats med Andreas Andersson. Leopard C.D. smögs invändigt och avslutade bra bakom vinnande Burberry.

I det första loppet blev det en andraplats för Carl Johan Jepson med Nepals Dandy.

I det femte loppet visade Leopard C.D. att formen är på gång genom en andraplats med Andreas Andersson. Leopard C.D. smögs invändigt och avslutade bra bakom vinnande Burberry.

I det första loppet blev det en andraplats för Carl Johan Jepson med Nepals Dandy.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.