2016-02-23 18:08

2016-02-23 18:08

Skoog slog till

TRAV

Fredrik Skoog har nyligen tagit ut körlicensen igen och under tisdagen tog han sin första seger sedan år 2002.

Skoog vann V5-5 vid Momarkens lunchtrav med Ruee Vers Geants, som tränas av Ola Nilsson. Det var den första starten för året men hästen var väl förberedd och vann trots ett lopp i dödens. Andraplatsen i samma lopp gick till Speed Teemer och Kristian Lindberg, som liftat med i rygg på Ruee Vers Geants.

I V5-2 blev det en tredjeplats för Charlie Harmoni, som fick luckan för sent efter ett invändigt lopp.

Skoog vann V5-5 vid Momarkens lunchtrav med Ruee Vers Geants, som tränas av Ola Nilsson. Det var den första starten för året men hästen var väl förberedd och vann trots ett lopp i dödens. Andraplatsen i samma lopp gick till Speed Teemer och Kristian Lindberg, som liftat med i rygg på Ruee Vers Geants.

I V5-2 blev det en tredjeplats för Charlie Harmoni, som fick luckan för sent efter ett invändigt lopp.