2016-02-19 17:54

2016-02-19 17:54

Tre värmländska vinster

TRAV: Romme

De värmländska gästerna höll sig väl framme vid Rommes lunchtävlingar på fredagen då det blev hela tre segrar.

Först ut var Åke Lindgrens Lisa Mollyn som vann V65-3 tillsammans med Dagfinn Aarum. Lisa Mollyn kördes till ledningen efter ett halvvarv och hon vann lekande lätt med tre längder. Det här var karriärens första seger för Lisa Mollyn och med intrycket den här gången lär fler följa.

En som är mer segervan är Magnus Jakobsson-tränade Manontee, som tog sin fjärde raka seger när han vann V65-finalen. Även Manontee kördes till spets efter ett halvvarv och via 10,8 de sista 700 metrarna blev segern överlägsen. I samma lopp slutade Royal T.K. trea efter ett lopp i tredje par invändigt och en lucka in på upploppet.

Den tredje värmländska segern ordnade Per Nilsson med Pases Amigo, som tränas av Emmelie Fischer. Pases Amigo satt sist varvet kvar och avgjorde med ett avslutande 15-varv.

I övrigt blev det andraplatser för Plead Guilty och Guli Granit.

Först ut var Åke Lindgrens Lisa Mollyn som vann V65-3 tillsammans med Dagfinn Aarum. Lisa Mollyn kördes till ledningen efter ett halvvarv och hon vann lekande lätt med tre längder. Det här var karriärens första seger för Lisa Mollyn och med intrycket den här gången lär fler följa.

En som är mer segervan är Magnus Jakobsson-tränade Manontee, som tog sin fjärde raka seger när han vann V65-finalen. Även Manontee kördes till spets efter ett halvvarv och via 10,8 de sista 700 metrarna blev segern överlägsen. I samma lopp slutade Royal T.K. trea efter ett lopp i tredje par invändigt och en lucka in på upploppet.

Den tredje värmländska segern ordnade Per Nilsson med Pases Amigo, som tränas av Emmelie Fischer. Pases Amigo satt sist varvet kvar och avgjorde med ett avslutande 15-varv.

I övrigt blev det andraplatser för Plead Guilty och Guli Granit.