2016-01-27 17:40

2016-01-27 17:40

Lätt för A Beautiful Cut

TRAV

Det blev två Färjestadssegrar vid Örebros lunchtrav under onsdagen.

I den första V4-avdelningen var Per-Åke Holm-tränade A Beautiful Cut överlägsen tillsammans med Tom Horpestad. Efter ett lopp i tredje par utvändigt bet det bra när Horpestad attackerade 700 kvar och redan i slutkurvan var loppet avgjort. Vinnartiden på den krävande banan blev 17,3/2 160 meter och segermarginalen hela tio längder.

I det femte loppet, efter V4-spelet, tog Sören Ohlzons Estreet Zon karriärens andra seger. Jorma Kontio körde resolut till ledningen och Estreet Zon försvarade sig mot Persos Alberto på ett bra sätt i en tät slutstrid.

Magnus Jakobsson vann V4-2 med Eric Martinsson-tränade Quantum Outlook.

I V4-3 slutade Ann-Charlotte Larsson-trände Turbo Spin fyra.

I den första V4-avdelningen var Per-Åke Holm-tränade A Beautiful Cut överlägsen tillsammans med Tom Horpestad. Efter ett lopp i tredje par utvändigt bet det bra när Horpestad attackerade 700 kvar och redan i slutkurvan var loppet avgjort. Vinnartiden på den krävande banan blev 17,3/2 160 meter och segermarginalen hela tio längder.

I det femte loppet, efter V4-spelet, tog Sören Ohlzons Estreet Zon karriärens andra seger. Jorma Kontio körde resolut till ledningen och Estreet Zon försvarade sig mot Persos Alberto på ett bra sätt i en tät slutstrid.

Magnus Jakobsson vann V4-2 med Eric Martinsson-tränade Quantum Outlook.

I V4-3 slutade Ann-Charlotte Larsson-trände Turbo Spin fyra.