2016-01-21 17:57

2016-01-21 17:57

Dubbelseger för Hultman

TRAV

Marcus Hultmans stall har visat fin form den senaste tiden.

Vid Bjerkes lunchtrav under torsdagen fortsatte framgångarna när det blev en dubbelseger.

Först ut var Jangus som från ett bakspår hamnade bra till när han fick andra par utvändigt. Ut på den sista långsidan satte Hultman in attacken och segern blev säker före Femme Arvells och Kristian Lindberg.

Den andra segern för Hultman kom med Cremona. Hon fick tredje par utvändigt i ett sexhästarsfält och avgjorde säkert efter en attack mitt på den sista långsidan.

I det andra loppet blev det en lätt seger för Liberty V.H och Per Ludvig Nilsen. Från andra par utvändigt kom det en hastig attack en bit in på den sista långsidan och i mål var det två längder ner till tvåan Rocky Dun Dee.

Vid Bjerkes lunchtrav under torsdagen fortsatte framgångarna när det blev en dubbelseger.

Först ut var Jangus som från ett bakspår hamnade bra till när han fick andra par utvändigt. Ut på den sista långsidan satte Hultman in attacken och segern blev säker före Femme Arvells och Kristian Lindberg.

Den andra segern för Hultman kom med Cremona. Hon fick tredje par utvändigt i ett sexhästarsfält och avgjorde säkert efter en attack mitt på den sista långsidan.

I det andra loppet blev det en lätt seger för Liberty V.H och Per Ludvig Nilsen. Från andra par utvändigt kom det en hastig attack en bit in på den sista långsidan och i mål var det två längder ner till tvåan Rocky Dun Dee.