2016-01-20 16:05

2016-01-20 16:05

Ny seger för Manontee

TRAV

Magnus Jakobsson-tränade Manontee imponerade i comebacken på Färjestad den 4 januari och under onsdagen kom den andra raka segern.

Manontee startade i V4-4 på Romme och efter en långsam inledning lämnade Magnus Jakobsson sjunde par utvändigt 1 400 meter kvar. Dryga halvvarvet från mål övertog Manontee ledningen och vann överlägset på tiden 16,0/2 160 meter.

Förstapriset var 30 000 kronor och fler segrar lär följa då Manontee har överkapacitet för sin nuvarande klass.

Manontee startade i V4-4 på Romme och efter en långsam inledning lämnade Magnus Jakobsson sjunde par utvändigt 1 400 meter kvar. Dryga halvvarvet från mål övertog Manontee ledningen och vann överlägset på tiden 16,0/2 160 meter.

Förstapriset var 30 000 kronor och fler segrar lär följa då Manontee har överkapacitet för sin nuvarande klass.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.