2016-01-13 19:06

2016-01-13 19:06

SHL-klubbarna möts i V75-utmaning

TRAV

Vilken SHL-klubb är egentligen bäst på att tippa V75?
Det får vi snart svaret på för på lördag inleds SHL V75 challenge.
– För Färjestads del är det Magnus Nygren och Micke Johansson som är tipsansvariga, berättar Ulf Rönnmark som är marknadsansvarig på SHL.

Nu på lördag körs V75 på Gävletravet och omgången innebär också startskottet för SHL V75 challenge.

SHL-klubbarna tävlar tillsammans med sina supportrar i V75. I prispotten finns 150 000 kronor som går till klubbarnas ungdomsverksamhet.

– Det känns fantastiskt kul att äntligen köra igång det här. Supportrar som inte är så insatta i travet får chansen att spela V75 tillsammans med sina idoler. Dessutom skapar vi ett eget SHL-lopp där fansen kan följa och heja på sitt lags häst, säger ATG:s marknadschef Sten Andersen.

V75-4 är SHL-loppet och på lördag kommer Jorma Kontio bakom nummer 14 Engla Håleryd att köra i Färjestads färger.

Tävlingen pågår under åtta veckor och varje SHL-klubb får en egen lagsida på atg.se under ATG Tillsammans.

600 andelar

Varje vecka lägger spelare från SHL-klubbarna upp ett travsystem som supportrar kan köpa in sig i. Systemen får maximalt kosta 20 000 kronor och det finns 600 andelar. Reglerna är enklast tänkbara: det gäller att ha så många rätt som det bara är möjligt.

Förutom eventuella vinster på travsystemet kan SHL-klubbarna vinna pengar till ungdomsverksamheten. 50 000 kronor går till det lag som tillsammans med sina fans spelat in mest pengar och 50 000 kronor går till det lag som får flest rätt under de åtta veckorna.

V75-4 kommer att vara SHL-loppet de kommande veckorna. Det lag vars hästar har lyckas samla ihop flest poäng kan räkna in 50 000 kronor till sin ungdomsverksamhet.

Nu på lördag körs V75 på Gävletravet och omgången innebär också startskottet för SHL V75 challenge.

SHL-klubbarna tävlar tillsammans med sina supportrar i V75. I prispotten finns 150 000 kronor som går till klubbarnas ungdomsverksamhet.

– Det känns fantastiskt kul att äntligen köra igång det här. Supportrar som inte är så insatta i travet får chansen att spela V75 tillsammans med sina idoler. Dessutom skapar vi ett eget SHL-lopp där fansen kan följa och heja på sitt lags häst, säger ATG:s marknadschef Sten Andersen.

V75-4 är SHL-loppet och på lördag kommer Jorma Kontio bakom nummer 14 Engla Håleryd att köra i Färjestads färger.

Tävlingen pågår under åtta veckor och varje SHL-klubb får en egen lagsida på atg.se under ATG Tillsammans.

600 andelar

Varje vecka lägger spelare från SHL-klubbarna upp ett travsystem som supportrar kan köpa in sig i. Systemen får maximalt kosta 20 000 kronor och det finns 600 andelar. Reglerna är enklast tänkbara: det gäller att ha så många rätt som det bara är möjligt.

Förutom eventuella vinster på travsystemet kan SHL-klubbarna vinna pengar till ungdomsverksamheten. 50 000 kronor går till det lag som tillsammans med sina fans spelat in mest pengar och 50 000 kronor går till det lag som får flest rätt under de åtta veckorna.

V75-4 kommer att vara SHL-loppet de kommande veckorna. Det lag vars hästar har lyckas samla ihop flest poäng kan räkna in 50 000 kronor till sin ungdomsverksamhet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.