2016-01-08 17:20

2016-01-08 17:20

Nothingelsematters trea

TRAV

Daniel Schön-tränade Nothingelsematters blev trea i den sista V65-avdelningen vid Solvallas lunchtävlingar på fredagen.

Nothingelsematters snabbstartade från spår åtta men hamnade i dödens som sedan blev andra par utvändigt mitt i loppet. 600 meter från mål attackerade körande Marcus Schön, bror till Daniel, och Nothingselsematters avslutade bra men kunde inte svara den smygkörda duon Fabulous Boko och Aberfeldy till slut.

Nothingelsematters snabbstartade från spår åtta men hamnade i dödens som sedan blev andra par utvändigt mitt i loppet. 600 meter från mål attackerade körande Marcus Schön, bror till Daniel, och Nothingselsematters avslutade bra men kunde inte svara den smygkörda duon Fabulous Boko och Aberfeldy till slut.