2015-12-30 16:20

2015-12-30 16:20

Goop auktionerar ut guldhjälmen till välgörenhet

TRAV

Björn Goop tar under 2015 hem den allsvenska körsvensligan för tolfte året i rad och blir därmed historisk.

Men år 2016 kommer han inte att köra i guldhjälm utan auktionerar ut den till välgörande ändamål.

Så här skriver Goop i sin krönika i Aftonbladet: ”Efter tolv år känner jag att jag inte behöver någon mer championstrid. Det är inte livskvalitet att åka runt och köra lunchtrav och kvällstrav samma dag – det krävs att köra uppåt 2 200 lopp för att vinna en sådan här liga. Jag har bestämt mig för att auktionera ut min sista guldhjälm till välgörenhet”.

Men år 2016 kommer han inte att köra i guldhjälm utan auktionerar ut den till välgörande ändamål.

Så här skriver Goop i sin krönika i Aftonbladet: ”Efter tolv år känner jag att jag inte behöver någon mer championstrid. Det är inte livskvalitet att åka runt och köra lunchtrav och kvällstrav samma dag – det krävs att köra uppåt 2 200 lopp för att vinna en sådan här liga. Jag har bestämt mig för att auktionera ut min sista guldhjälm till välgörenhet”.