2015-12-19 06:00

2015-12-19 06:00

V75 i sista stund

TRAV

Mantorp
Upploppets längd: 177 meter.
Väder: mulet och tio plusgrader.

Som väntat blev det hög utdelning på V75 förra helgen och det kan bli en fin utdelning på nytt. Den här gången är det Mantorp som är värd för V75 och det ser knepigt ut på förhand. Det är utlovat ett varmt väder så banan bör bli fin, men man måste köra med skor enligt reglerna. Man ska tänka på att Mantorp har ett kort upplopp, vilket gynnar täthästarna.

Favoriterna

Roses Glory (V75-2) har gjort två starter för Veijo Heiskanen och vunnit båda på ett bra sätt. Heiskanen håller sitt nyförvärv högt och det är klart att det är en bra segerchans på nytt för Roses Glory även om det finns en risk för att hon hamnar i dödens.

Joe Martini (V75-4) inledde karriären med tre raka segrar innan det blev en fjärdeplats i den senaste starten. Med endast fem hästar på startvolten är det ett troligt scenario att Björn Goop forcerar sin häst till spets, men man ska tänka på att Joe Martini möter betydligt mer rutinerade konkurrenter och man kan inte begära seger.

Seedorf O.M.F. (V75-6) var väldigt fin i den senaste starten när han plockade ner ledande Pepe di Jesolo från dödens. Det som framför allt var positivt var att han var lugnare än tidigare. Det här ser ut som en utmärkt segerchans!

V75-dragen

Art on Line (V75-1) blev för het senast. Nu byter man från ett helstängt till ett norskt huvudlag och han är streckvärd.

Stirling Cheer (V75-3) har gjort bra insatser från dåliga spår på slutet och nu är utgångsläget klart bättre.

Värmlandshästar

Goldomaster (V75-1) gör alltid en bra insatser, men att vinna blir svårt.

Elita M.I. (V75-2) var jättefin vid vinsten senast och kan vinna på nytt.

Joe Martini (V75-4) – se favoriterna.

On Track Piraya (V75-6) kan bättre än senast. Tar en plats?

Je t'Aime Ruinart (V75-7) vann lätt senast men det är tuffare emot nu.

Som väntat blev det hög utdelning på V75 förra helgen och det kan bli en fin utdelning på nytt. Den här gången är det Mantorp som är värd för V75 och det ser knepigt ut på förhand. Det är utlovat ett varmt väder så banan bör bli fin, men man måste köra med skor enligt reglerna. Man ska tänka på att Mantorp har ett kort upplopp, vilket gynnar täthästarna.

Favoriterna

Roses Glory (V75-2) har gjort två starter för Veijo Heiskanen och vunnit båda på ett bra sätt. Heiskanen håller sitt nyförvärv högt och det är klart att det är en bra segerchans på nytt för Roses Glory även om det finns en risk för att hon hamnar i dödens.

Joe Martini (V75-4) inledde karriären med tre raka segrar innan det blev en fjärdeplats i den senaste starten. Med endast fem hästar på startvolten är det ett troligt scenario att Björn Goop forcerar sin häst till spets, men man ska tänka på att Joe Martini möter betydligt mer rutinerade konkurrenter och man kan inte begära seger.

Seedorf O.M.F. (V75-6) var väldigt fin i den senaste starten när han plockade ner ledande Pepe di Jesolo från dödens. Det som framför allt var positivt var att han var lugnare än tidigare. Det här ser ut som en utmärkt segerchans!

V75-dragen

Art on Line (V75-1) blev för het senast. Nu byter man från ett helstängt till ett norskt huvudlag och han är streckvärd.

Stirling Cheer (V75-3) har gjort bra insatser från dåliga spår på slutet och nu är utgångsläget klart bättre.

Värmlandshästar

Goldomaster (V75-1) gör alltid en bra insatser, men att vinna blir svårt.

Elita M.I. (V75-2) var jättefin vid vinsten senast och kan vinna på nytt.

Joe Martini (V75-4) – se favoriterna.

On Track Piraya (V75-6) kan bättre än senast. Tar en plats?

Je t'Aime Ruinart (V75-7) vann lätt senast men det är tuffare emot nu.