2015-12-11 22:15

2015-12-11 22:15

Första segern för Zolana

TRAV

Treåriga Zolana har gjort några fina insatser under sin första säsong på tävlingsbanan och på fredagskvällen kom den första segern. Hon startade i det tredje loppet på Romme och segern togs utan problem från spets.

– Hon har tränat bra så jag hade tro och hopp om en bra insats. Hon var duktig och kommer att starta på framöver, sa Björn Goop.

I V5-4 var Goop klar favorit med Frozen Royalty och här blev det en andraplats bakom vinnande Catchdrivers Dream.

Treåriga Zolana har gjort några fina insatser under sin första säsong på tävlingsbanan och på fredagskvällen kom den första segern. Hon startade i det tredje loppet på Romme och segern togs utan problem från spets.

– Hon har tränat bra så jag hade tro och hopp om en bra insats. Hon var duktig och kommer att starta på framöver, sa Björn Goop.

I V5-4 var Goop klar favorit med Frozen Royalty och här blev det en andraplats bakom vinnande Catchdrivers Dream.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.