2015-12-10 17:29

2015-12-10 17:29

Goopdubbel på Eskilstuna

TRAV

Torsdagens lunchtrav kördes på Eskilstuna och Björn Goop vann två V4-avdelningar.

I den andra avdelningen var segerhästen Lovelock. Han öppnade bra från spår sju bakom bilen men fick svar och hamnade i dödens. En bit in på upploppet kopplade Lovelock greppet på ledande Jartinec och vann säkert.

Här avslutade Polar L.B. rappt som fyra efter en sen lucka och Mon Petit Cheval avslutade bra i skymundan som sexa.

Goops andra seger kom i V4-4 med Well Done la Marc, som lekte hem vinsten från ledningen.

I V4-1 vann Mikael J Andersson med Örebrohästen Cinnamon Prince. Ekipaget höll ledningen med viss möda, men när väl den positionen var försvarad blev segern mycket enkel. Här blev det en tredjeplats för Midnight Bråten.

I den andra avdelningen var segerhästen Lovelock. Han öppnade bra från spår sju bakom bilen men fick svar och hamnade i dödens. En bit in på upploppet kopplade Lovelock greppet på ledande Jartinec och vann säkert.

Här avslutade Polar L.B. rappt som fyra efter en sen lucka och Mon Petit Cheval avslutade bra i skymundan som sexa.

Goops andra seger kom i V4-4 med Well Done la Marc, som lekte hem vinsten från ledningen.

I V4-1 vann Mikael J Andersson med Örebrohästen Cinnamon Prince. Ekipaget höll ledningen med viss möda, men när väl den positionen var försvarad blev segern mycket enkel. Här blev det en tredjeplats för Midnight Bråten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.