2015-12-05 06:00

2015-12-05 06:00

V75 i sista stund

TRAV

Romme
Upploppets längd: 205 meter.
Väder: mulet och åtta plusgrader.

V75-cirkusen kommer till Borlänge och Romme den här veckan. Det är den första V75-omgången sedan barfotaförbudet trädde i kraft och det är svårbedömt hur vissa hästar som är bäst barfota kommer att agera. Trots ett bakspår på kort distans bör On Track Piraten vara omgångens bästa spik.

Venkatesh (V75-7) är med marginal omgångens största favorit. Venkatesh är lite av en mardrömshäst för spelarna då han har enorma fartegenskaper men kan bli sjövild i loppen och slösa bort krafterna genom att ligga på hårt. Är han som vid vinsten näst senast vinner han på nytt, men det går inte att garantera och då han är storfavorit finns det ett stort spelvärde i att gardera.

On Track Piraten (V75-3) var senast med i VM-loppet i USA och möter ett helt annat motstånd nu. Kort vila, ett bakspår på kort distans och skor på är minusfaktorer, men normalt är han så pass mycket bättre än sina konkurrenter att han vinner loppet. Ska man gardera är det första motbudet en annan häst med bakspår: Standout.

Amour du Coglais (V75-4) körs av Oskar J Andersson och näst senast vann de lärlings-SM tillsammans. I den senaste starten var Amour du Coglais sämre men trivdes inte på banan den dagen. Han har många att runda i det här loppet, men han har mycket bra chans att lyckas med den uppgiften.

V75-dragen

Höstbo Stig (V75-5) har varit bra på slutet och är kuskförstärkt med Torbjörn Jansson.

Stein Daylight (V75-7) visade klar uppåtform som tvåa senast och är snabb ut vid laddning.

Värmlandshästar

Kefas (V75-2) har fin form men ett hemskt läge på kort distans.

On Track Piraya (V75-6) vann ett V75-lopp i september men även han fick ett trist läge.

Strukna hästar

V75-1: 6 Legoholm Zon, 12 Nova Yamoz.

V75-2: 1 Ebu B.Boko.

V75-6: 11 Diamond of Ace.

V75-cirkusen kommer till Borlänge och Romme den här veckan. Det är den första V75-omgången sedan barfotaförbudet trädde i kraft och det är svårbedömt hur vissa hästar som är bäst barfota kommer att agera. Trots ett bakspår på kort distans bör On Track Piraten vara omgångens bästa spik.

Venkatesh (V75-7) är med marginal omgångens största favorit. Venkatesh är lite av en mardrömshäst för spelarna då han har enorma fartegenskaper men kan bli sjövild i loppen och slösa bort krafterna genom att ligga på hårt. Är han som vid vinsten näst senast vinner han på nytt, men det går inte att garantera och då han är storfavorit finns det ett stort spelvärde i att gardera.

On Track Piraten (V75-3) var senast med i VM-loppet i USA och möter ett helt annat motstånd nu. Kort vila, ett bakspår på kort distans och skor på är minusfaktorer, men normalt är han så pass mycket bättre än sina konkurrenter att han vinner loppet. Ska man gardera är det första motbudet en annan häst med bakspår: Standout.

Amour du Coglais (V75-4) körs av Oskar J Andersson och näst senast vann de lärlings-SM tillsammans. I den senaste starten var Amour du Coglais sämre men trivdes inte på banan den dagen. Han har många att runda i det här loppet, men han har mycket bra chans att lyckas med den uppgiften.

V75-dragen

Höstbo Stig (V75-5) har varit bra på slutet och är kuskförstärkt med Torbjörn Jansson.

Stein Daylight (V75-7) visade klar uppåtform som tvåa senast och är snabb ut vid laddning.

Värmlandshästar

Kefas (V75-2) har fin form men ett hemskt läge på kort distans.

On Track Piraya (V75-6) vann ett V75-lopp i september men även han fick ett trist läge.

Strukna hästar

V75-1: 6 Legoholm Zon, 12 Nova Yamoz.

V75-2: 1 Ebu B.Boko.

V75-6: 11 Diamond of Ace.