2015-12-02 22:58

2015-12-02 22:58

Lätt för Myhreng Jerker

TRAV

Olav Mikkelborg vann det första loppet på Bjerke under onsdagskvällen med Myhreng Jerker.

Han kunde inte försvara ledningen från innerspåret bakom bilen men kom snabbt ut och övertog ledningen drygt två varv från mål. Han vann sedan lätt på tiden 29,5/2 600 meter.

Conrads Wilhelm gjorde första starten efter att han ropats tillbaka på auktionen efter rikstravet. Han blev tvåa i det sjunde loppet. Han hängde i tredjespår innan han kom ner i andra par utvändigt efter 600 meter. Attacken kom mitt på den sista långsidan och avslutningen bakom spetsvinnande No Limit L.A. var bra.

Även Conrads Wilhelm kördes av Olav Mikkelborg som också blev trea med Merles Simone.

Samma placering blev det för Coalminersdaughter i lopp nio.

Han kunde inte försvara ledningen från innerspåret bakom bilen men kom snabbt ut och övertog ledningen drygt två varv från mål. Han vann sedan lätt på tiden 29,5/2 600 meter.

Conrads Wilhelm gjorde första starten efter att han ropats tillbaka på auktionen efter rikstravet. Han blev tvåa i det sjunde loppet. Han hängde i tredjespår innan han kom ner i andra par utvändigt efter 600 meter. Attacken kom mitt på den sista långsidan och avslutningen bakom spetsvinnande No Limit L.A. var bra.

Även Conrads Wilhelm kördes av Olav Mikkelborg som också blev trea med Merles Simone.

Samma placering blev det för Coalminersdaughter i lopp nio.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.