2015-11-28 06:00

2015-11-28 06:00

V75 i sista stund

TRAV: Jägersro

Upploppets längd: 190 meter.
Väder: fem grader och risk för regn.

Det är Jägersros tur att köra V75 och det givna huvudnumret är Uppfödningslöpningen för tvååriga hästar med ett förstapris på 700 000 kronor. Det är den sista V75-omgången i år som man får köra barfota innan förbudet träder in den 1 december. Många kommer därför att rycka skorna och ni som har möjlighet att lämna in sent och kolla barfotainformationen bör göra det.

Favoriterna

Breidablinks Nubbe (V75-1) är en mycket fin treåring hos Conrad Lugauer som har fyra segrar på fem starter. Senast travade han i ledningen och höll undan för Bryssel i en snabb avslutning. Läget med ett innerspår är bra och det ska vara toppchans.

Gareth Boko (V75-5) har imponerat stort på slutet och är en motiverad favorit i Uppfödningslöpningen. Han är med största sannolikhet den för dagen bästa hästen i loppet, men eftersom det är första långresan är det en bra idé att gardera. Främst med Racing Mange och Svante Båths duo Rhyme Broline och Chocolate Gold.

O'Grady (V75-3) var tapper som tvåa bakom Food Money i den senaste starten och har gjort tre bra insatser efter vila. Här ser det ut som att positionen dödens på ledande Arazi Boko är som vikt för O'Grady. Han kan lösa den uppgiften men det är långt ifrån säkert.

V75-dragen

Dizzy River (V75-2) gjorde en rejäl insats som tvåa bakom Xlnt Chili Trippel senast. Nu testas han eventuellt barfota och räknas trots ett dåligt spår.

Eagle Shot (V75-6) har en tung avslutning att tillgå. Det som är negativt är ett snävt femtespår i voltstart, men klarar han bara det momentet kan han sänka allt till slut.

Bar Plombier (V75-7) har lärt sig att öppna allt snabbare. Om Erik Adielsson kan trycka sig till spets efter en bit är Bar Plombier intressant.

Strukna hästar

V75-1: 6 Token Bi.

V75-7: 3 Usain Henna.

Det är Jägersros tur att köra V75 och det givna huvudnumret är Uppfödningslöpningen för tvååriga hästar med ett förstapris på 700 000 kronor. Det är den sista V75-omgången i år som man får köra barfota innan förbudet träder in den 1 december. Många kommer därför att rycka skorna och ni som har möjlighet att lämna in sent och kolla barfotainformationen bör göra det.

Favoriterna

Breidablinks Nubbe (V75-1) är en mycket fin treåring hos Conrad Lugauer som har fyra segrar på fem starter. Senast travade han i ledningen och höll undan för Bryssel i en snabb avslutning. Läget med ett innerspår är bra och det ska vara toppchans.

Gareth Boko (V75-5) har imponerat stort på slutet och är en motiverad favorit i Uppfödningslöpningen. Han är med största sannolikhet den för dagen bästa hästen i loppet, men eftersom det är första långresan är det en bra idé att gardera. Främst med Racing Mange och Svante Båths duo Rhyme Broline och Chocolate Gold.

O'Grady (V75-3) var tapper som tvåa bakom Food Money i den senaste starten och har gjort tre bra insatser efter vila. Här ser det ut som att positionen dödens på ledande Arazi Boko är som vikt för O'Grady. Han kan lösa den uppgiften men det är långt ifrån säkert.

V75-dragen

Dizzy River (V75-2) gjorde en rejäl insats som tvåa bakom Xlnt Chili Trippel senast. Nu testas han eventuellt barfota och räknas trots ett dåligt spår.

Eagle Shot (V75-6) har en tung avslutning att tillgå. Det som är negativt är ett snävt femtespår i voltstart, men klarar han bara det momentet kan han sänka allt till slut.

Bar Plombier (V75-7) har lärt sig att öppna allt snabbare. Om Erik Adielsson kan trycka sig till spets efter en bit är Bar Plombier intressant.

Strukna hästar

V75-1: 6 Token Bi.

V75-7: 3 Usain Henna.