2015-11-27 17:06

2015-11-27 17:06

Tredjeplats för Bilbo B.S.

TRAV

För ovanlighetens skull kördes ett kallblodslopp på Solvalla vid fredagens lunchtrav.

Mats Andersson hade två hästar till start och bäst gick det för Bilbo B.S. som slutade trea tillsammans med Dagfinn Aarum.

Efter ett lopp i sjätte par utvändigt stötte Aarum i tredjespår efter ett varv och Bilbo B.S. fick ryggar att följa med i. På den sista långsidan blev det långt fram till täten och efter en egen attack dryga halvvarvet från mål spurtade Bilbo B.S. fint.

 

Mats Andersson hade två hästar till start och bäst gick det för Bilbo B.S. som slutade trea tillsammans med Dagfinn Aarum.

Efter ett lopp i sjätte par utvändigt stötte Aarum i tredjespår efter ett varv och Bilbo B.S. fick ryggar att följa med i. På den sista långsidan blev det långt fram till täten och efter en egen attack dryga halvvarvet från mål spurtade Bilbo B.S. fint.