2015-11-19 22:27

2015-11-19 22:27

Höga och låga odds

TRAV: Axevalla

1.18, 1.41, 30.60 samt 129.64.
Det var minst sagt spridning på segeroddsen när tre olika Färjestadkuskar vann lopp på Axevalla under torsdagskvällen.

Björn Goop var den som gav det lägsta oddset när han vann med Royal Prince. Ulf Stenströmers V75-härdade fyraåring höll utan minsta problem stången mot stallkamraten Quadroon, körd av Carl Johan Jepson.

Det näst lägsta oddset gav Goop när han vann med Red Hot Snapper i P 21-loppet. Lars Järpedals sexåring var totalt överlägsen och så pass bra ut nu efter många galoppmisslyckande att han bör kunna få en intressant vinter till mötes.

Magnus Jakobsson var den som skrällvann till högst odds. Över hundra gånger pengarna gav Yazoo Flow då hon dök upp från ingenstans längst ut i banan och slog av betrodde Top Yllit.

– Jag körde på chans och egentligen stämde det inte särskilt bra, men speeden bet riktigt fint på upploppet, sade Jakobsson.

Mikael J Andersson satte Callmesally i tät efter 500 meter varpå debutanten höll stången mot favoriten Vågs Felicia.

– Hon var stänkrädd i kvalloppet så jag ville gärna köra i ledningen idag även om hon visade bättre takter nu och säkert hade accepterat att gå i rygg. Jag gillar hästen och tror hon kan bli riktigt hygglig framöver, sade Andersson.

Björn Goop var den som gav det lägsta oddset när han vann med Royal Prince. Ulf Stenströmers V75-härdade fyraåring höll utan minsta problem stången mot stallkamraten Quadroon, körd av Carl Johan Jepson.

Det näst lägsta oddset gav Goop när han vann med Red Hot Snapper i P 21-loppet. Lars Järpedals sexåring var totalt överlägsen och så pass bra ut nu efter många galoppmisslyckande att han bör kunna få en intressant vinter till mötes.

Magnus Jakobsson var den som skrällvann till högst odds. Över hundra gånger pengarna gav Yazoo Flow då hon dök upp från ingenstans längst ut i banan och slog av betrodde Top Yllit.

– Jag körde på chans och egentligen stämde det inte särskilt bra, men speeden bet riktigt fint på upploppet, sade Jakobsson.

Mikael J Andersson satte Callmesally i tät efter 500 meter varpå debutanten höll stången mot favoriten Vågs Felicia.

– Hon var stänkrädd i kvalloppet så jag ville gärna köra i ledningen idag även om hon visade bättre takter nu och säkert hade accepterat att gå i rygg. Jag gillar hästen och tror hon kan bli riktigt hygglig framöver, sade Andersson.