2015-11-05 16:41

2015-11-05 16:56

Björn Goop stödjer Karlstads kvinnojour

TRAV

På fredag kväll är det trav på Färjestad med en tjejkväll.

Det väljer Björn Goop att uppmärksamma och skänker den provision som han kör in under kvällen till Karlstads kvinnojour.

Så här skriver Goop på sitt twitterkonto: ”på fredag är det tjejkväll på Färjestadstravet. I samband med detta väljer jag att skänka all min provision under kvällens tävlingar till Karlstads kvinnojour. Det hemska många kvinnor och barn får utstå borde inte existera. Därför vill jag bidra och upplysa om det”.

Det väljer Björn Goop att uppmärksamma och skänker den provision som han kör in under kvällen till Karlstads kvinnojour.

Så här skriver Goop på sitt twitterkonto: ”på fredag är det tjejkväll på Färjestadstravet. I samband med detta väljer jag att skänka all min provision under kvällens tävlingar till Karlstads kvinnojour. Det hemska många kvinnor och barn får utstå borde inte existera. Därför vill jag bidra och upplysa om det”.