2015-10-24 06:00

2015-10-24 06:00

V75 i sista stund

TRAV

Jägersro
Upploppets längd: 190 meter.
Väder: mulet och tio grader.

Kommentar om omgången

Det är Jägersros tur att arrangera V75 och som vanligt när det avgörs på banan i Malmö är ett antal spetssegrar att vänta. Huvudnumret är anrika C.L.Müllers memorial som avslutar omgången. Det är gulddivisionen över lång distans där bland andra världsrekordhållarinnan Delicious U.S. och SM-vinnaren Alfas da Vinci möts.

Favoriterna

Shadow Woodland (V75-1) är omgångens största favorit och det känns motiverat. Han var hårt betrodd i en V75-final senast men orkade inte den sista biten efter att han fått tryck av starke Montdore under loppet. Nu handlar det om kort distans och det troliga scenariot är att Zinedine Bob spetsar och släpper till Shadow Woodland. Det här är V75-omgångens bästa spik!

Victorious Star (V75-2) radade upp fyra raka segrar inför den senaste starten i fin stil. Senast blev det galopp i starten och även en galopp med sparade krafter kort före mål. Att Conrad Lugauer har den bästa hästen är inget som undertecknad tvivlar på, men en galopp i starten senast och innerspår nu mot några startsnabba konkurrenter oroar.

Scellino Luis (V75-6) var favorit på V75 senast men hade ett bakspår den gången och förlorade trots en bra spurt. Nu har han ett framspår och ordinarie kusk igen. Även om det inte blir spets, men det är fullt möjligt att han körs dit, ska Scellino Luis ha toppchans.

V75-dragen

Ritzo (V75-2) testas eventuellt barfota runt om nu och det är intressant.

Teyla (V75-4) är bra och kuskförstärkt med Erik Adielsson den här gången.

Värmlandshästar

Paleo Pride (V75-3) har hög kapacitet och kommer han till spets är det fin segerchans.

Bella Jaam (V75-4) var inte som bäst senast och får smyga med nu.

Strukna hästar

V75-4: 2 Going Popp.

V75-5: 6 Editor Boko.

Kommentar om omgången

Det är Jägersros tur att arrangera V75 och som vanligt när det avgörs på banan i Malmö är ett antal spetssegrar att vänta. Huvudnumret är anrika C.L.Müllers memorial som avslutar omgången. Det är gulddivisionen över lång distans där bland andra världsrekordhållarinnan Delicious U.S. och SM-vinnaren Alfas da Vinci möts.

Favoriterna

Shadow Woodland (V75-1) är omgångens största favorit och det känns motiverat. Han var hårt betrodd i en V75-final senast men orkade inte den sista biten efter att han fått tryck av starke Montdore under loppet. Nu handlar det om kort distans och det troliga scenariot är att Zinedine Bob spetsar och släpper till Shadow Woodland. Det här är V75-omgångens bästa spik!

Victorious Star (V75-2) radade upp fyra raka segrar inför den senaste starten i fin stil. Senast blev det galopp i starten och även en galopp med sparade krafter kort före mål. Att Conrad Lugauer har den bästa hästen är inget som undertecknad tvivlar på, men en galopp i starten senast och innerspår nu mot några startsnabba konkurrenter oroar.

Scellino Luis (V75-6) var favorit på V75 senast men hade ett bakspår den gången och förlorade trots en bra spurt. Nu har han ett framspår och ordinarie kusk igen. Även om det inte blir spets, men det är fullt möjligt att han körs dit, ska Scellino Luis ha toppchans.

V75-dragen

Ritzo (V75-2) testas eventuellt barfota runt om nu och det är intressant.

Teyla (V75-4) är bra och kuskförstärkt med Erik Adielsson den här gången.

Värmlandshästar

Paleo Pride (V75-3) har hög kapacitet och kommer han till spets är det fin segerchans.

Bella Jaam (V75-4) var inte som bäst senast och får smyga med nu.

Strukna hästar

V75-4: 2 Going Popp.

V75-5: 6 Editor Boko.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.