2015-10-22 22:11

2015-10-22 22:11

Goop och Magnus vann

TRAV: Åby

Såväl Magnus Jakobsson som Björn Goop agerade segerkuskar åt Stall Palema under torsdagskvällen.

Jakobsson har fått äran att köra det treåriga stoet Diva Deo vilket onekligen verkar vara en angenäm upplevelse. Denna kväll svepte hon fältet på 150 meter när Jakobsson attackerade ut på sista bortre långsidan från tredje utvändigt och försvann ifrån till överlägsen vinst.

– Jag trodde att jag hade bästa hästen och inriktade mig främst för att komma ut i andraspår så vi inte blev fast. Jag petade till henne på sista bortre långsidan och hon svarade direkt. Jag tror hon kan bli riktigt bra, sade Jakobsson.

Goops vinnare signerad Pär Hedberg var Aron Palema som var flera klasser förbättrad på barfotabalans. Hästens mor Rosalinde Palema såväl tränade som körde Björn själv till vinst i Guldstoet år 2001.

– Pär har bra form på stallet och idag var det några intressanta ändringar på den här hästen, sade Goop.

Bra slag på stallet har även Halmstadproffset Marcus Lindgren. Nu var det Bula Bula Am som återigen stod för en styrkedemonstration då hon krossade Love Me Tender från dödens i lag med Johan Untersteiner.

Trond Anderssens segermaskin Riordan Kronos tog årets tionde seger i 16:e starten. Kristian Malmin körde offensivt med Going Kronos-sonen och vann helt överlägset efter avancemang till tät. Fler segrar på svensk mark stundar för den femåringen, var så säker!

Jakobsson har fått äran att köra det treåriga stoet Diva Deo vilket onekligen verkar vara en angenäm upplevelse. Denna kväll svepte hon fältet på 150 meter när Jakobsson attackerade ut på sista bortre långsidan från tredje utvändigt och försvann ifrån till överlägsen vinst.

– Jag trodde att jag hade bästa hästen och inriktade mig främst för att komma ut i andraspår så vi inte blev fast. Jag petade till henne på sista bortre långsidan och hon svarade direkt. Jag tror hon kan bli riktigt bra, sade Jakobsson.

Goops vinnare signerad Pär Hedberg var Aron Palema som var flera klasser förbättrad på barfotabalans. Hästens mor Rosalinde Palema såväl tränade som körde Björn själv till vinst i Guldstoet år 2001.

– Pär har bra form på stallet och idag var det några intressanta ändringar på den här hästen, sade Goop.

Bra slag på stallet har även Halmstadproffset Marcus Lindgren. Nu var det Bula Bula Am som återigen stod för en styrkedemonstration då hon krossade Love Me Tender från dödens i lag med Johan Untersteiner.

Trond Anderssens segermaskin Riordan Kronos tog årets tionde seger i 16:e starten. Kristian Malmin körde offensivt med Going Kronos-sonen och vann helt överlägset efter avancemang till tät. Fler segrar på svensk mark stundar för den femåringen, var så säker!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.