2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

V75 i sista stund

TRAV

Örebro
Upploppets längd: 175 meter.
Väder: Sol och sju grader.

V75-cirkusen når den här veckan Örebro och det är tvååringarna som står i centrum då den femte avdelningen är Svampen med ett förstapris på 505 000 kronor. Örebro har ett kort upplopp och det brukar vara svårt att försvara ledningen från ett innerspår bakom startbilen.

Favoriterna

Sauveur (V75-2) är en av landets bästa femåringar. Senast vann han ett långlopp på Solvalla i överlägsen stil och avslutade det sista varvet på 1.10. Den långa distansen passar utmärkt och klarar han bara andraspåret i volten ska han ha bra chans att ordna en hemmaseger i silverdivisionen.

Only One Winner (V75-6) har imponerat stort vid två raka V75-segrar, framför allt senast var han oerhört bra med en tung inledning innan han kom till spets efter 600 meter. Det är rätt att Only One Winner är favorit, men han känns inte som någon bra spik. Även om han är startsnabb kan det från innerspåret bli svårt att svara ut startkanoner som Linslusen A.U. och Mr Lindy och därmed kan läget bli en fälla.

Thai Broadway (V75-3) hade otur med positionerna i några V75-starter innan han kom till ledningen senast och då blev det en enkel seger före Ivar Sånna. Det är en svårlöst spetsstrid i gulddivisionen den här veckan med flera startsnabba hästar, men Thai Broadway borde få en fin position från ett perfekt läge. Hästen ser strålande ut för dagen och ska ha mycket bra segerchans på nytt!

V75-dragen

Seattle Zet (V75-4) har varit bra på slutet och om hon laddas från start är hon snabb ut.

Polycrates Face (V75-7) är en kapabel treåring och går han felfritt kan han vara vinnaren i V75-finalen.

Värmlandshästar

New Generation (V75-1) är första motbud till favoriten Balero Meras.

Twitter (V75-2) är i fin form och ett hett platsbud från ett fint läge.

Thai Broadway (V75-3) – se favoriterna.

Diamond (V75-6) har imponerat och nu kan det bli barfota runt om.

Global Patriot (V75-6) är en vinnartyp men fick ett trist läge.

Mouron Rouge (V75-7) är under snabb utvecklig men fick ett svårt spår.

Strukna hästar

V75-6: 12 Önas Jocke.

V75-7: 6 Don di Quattro.

V75-cirkusen når den här veckan Örebro och det är tvååringarna som står i centrum då den femte avdelningen är Svampen med ett förstapris på 505 000 kronor. Örebro har ett kort upplopp och det brukar vara svårt att försvara ledningen från ett innerspår bakom startbilen.

Favoriterna

Sauveur (V75-2) är en av landets bästa femåringar. Senast vann han ett långlopp på Solvalla i överlägsen stil och avslutade det sista varvet på 1.10. Den långa distansen passar utmärkt och klarar han bara andraspåret i volten ska han ha bra chans att ordna en hemmaseger i silverdivisionen.

Only One Winner (V75-6) har imponerat stort vid två raka V75-segrar, framför allt senast var han oerhört bra med en tung inledning innan han kom till spets efter 600 meter. Det är rätt att Only One Winner är favorit, men han känns inte som någon bra spik. Även om han är startsnabb kan det från innerspåret bli svårt att svara ut startkanoner som Linslusen A.U. och Mr Lindy och därmed kan läget bli en fälla.

Thai Broadway (V75-3) hade otur med positionerna i några V75-starter innan han kom till ledningen senast och då blev det en enkel seger före Ivar Sånna. Det är en svårlöst spetsstrid i gulddivisionen den här veckan med flera startsnabba hästar, men Thai Broadway borde få en fin position från ett perfekt läge. Hästen ser strålande ut för dagen och ska ha mycket bra segerchans på nytt!

V75-dragen

Seattle Zet (V75-4) har varit bra på slutet och om hon laddas från start är hon snabb ut.

Polycrates Face (V75-7) är en kapabel treåring och går han felfritt kan han vara vinnaren i V75-finalen.

Värmlandshästar

New Generation (V75-1) är första motbud till favoriten Balero Meras.

Twitter (V75-2) är i fin form och ett hett platsbud från ett fint läge.

Thai Broadway (V75-3) – se favoriterna.

Diamond (V75-6) har imponerat och nu kan det bli barfota runt om.

Global Patriot (V75-6) är en vinnartyp men fick ett trist läge.

Mouron Rouge (V75-7) är under snabb utvecklig men fick ett svårt spår.

Strukna hästar

V75-6: 12 Önas Jocke.

V75-7: 6 Don di Quattro.