2015-10-15 16:27

2015-10-15 16:27

Inga problem för Juvels Boy

TRAV

Michael Larsson åkte till Eskilstunas lunchtrav med en häst och utdelningen blev bästa tänkbara då Juvels Boy vann den sista V4-avdelningen.

Juvels Boy hade ett bakspår bakom startbilen men Larsson var offensiv och strax efter 500 meter övertog Juvels Boy ledningen. In i slutkurvan ryckte ”H:son” tussarna ur Juvels Boys öron och svaret blev fint då han stack undan till en överlägsen seger.

Vinnartiden blev 14,1 över medeldistans och vinnaroddset 9,92. Det här var tredje segern för Juvels Boy i år på elva starter.

Juvels Boy hade ett bakspår bakom startbilen men Larsson var offensiv och strax efter 500 meter övertog Juvels Boy ledningen. In i slutkurvan ryckte ”H:son” tussarna ur Juvels Boys öron och svaret blev fint då han stack undan till en överlägsen seger.

Vinnartiden blev 14,1 över medeldistans och vinnaroddset 9,92. Det här var tredje segern för Juvels Boy i år på elva starter.