2015-10-13 21:58

2015-10-13 21:58

Uppvisning av Goldomaster

TRAV

Årjängshästen Goldomaster, som tränas av Anders Danielsson, hade uppvisning när han vann det tredje loppet på Momarken under tisdagskvällen.

Från ett tredjespår bakom startbilen tog Goldomaster ledningen tillsammans med Kristine Kvasnes och redan på den första långsidan hade ekipaget ett stort försprång. Det höll man sedan under hela loppet och vann med cirka 40 meter på tiden 14,6 över medeldistans.

I det sjunde loppet blev det en andraplats för Arwen Jaam. Hon tränas av Jonas Moberg och kördes av Olav Mikkelborg.

Från ett tredjespår bakom startbilen tog Goldomaster ledningen tillsammans med Kristine Kvasnes och redan på den första långsidan hade ekipaget ett stort försprång. Det höll man sedan under hela loppet och vann med cirka 40 meter på tiden 14,6 över medeldistans.

I det sjunde loppet blev det en andraplats för Arwen Jaam. Hon tränas av Jonas Moberg och kördes av Olav Mikkelborg.