2015-09-20 08:18

2015-09-20 08:18

Nu fick Lome Brage vinna 

TRAV

Konstigt nog hade Lome Brage tävlat i Sverige fyra gånger utan framgång inför lördagen.
Men nu kom segern då han vann Unionskampen trots ett hårt tryck under vägen.
– Han är helt fantastisk, berömde Per Oleg Midtfjeld.

Lome Brage är startsnabb som få och Midtfjelds häst höll ut Föynland Kongen i spetskampen.

När spetsstriden var avgjord var det som upplagt för att Lome Brage skulle få bestämma en bit, men så blev inte fallet. Han fick en stekhet Elmer på utsidan vilket innebar att det första varvet öppnades på 21,7.

Lome Brage kunde trots det göra ett ryck i den sista kurvan och även om Fjord Jerven avslutade bra var Lome Brage aldrig i förlustfara.

I Unionskampen saknades Lannem Silje men hon tjusade de nästan 6 000 på plats i V4-4 i stället. Efter ett lugnt upplägg i tredje par utvändigt small det bara till när Tor Wollebaek attackerade i slutkurvan. Lannem Silje vann med cirka 70 meter efter 15,5 de sista 500 metrarna!

Lome Brage är startsnabb som få och Midtfjelds häst höll ut Föynland Kongen i spetskampen.

När spetsstriden var avgjord var det som upplagt för att Lome Brage skulle få bestämma en bit, men så blev inte fallet. Han fick en stekhet Elmer på utsidan vilket innebar att det första varvet öppnades på 21,7.

Lome Brage kunde trots det göra ett ryck i den sista kurvan och även om Fjord Jerven avslutade bra var Lome Brage aldrig i förlustfara.

I Unionskampen saknades Lannem Silje men hon tjusade de nästan 6 000 på plats i V4-4 i stället. Efter ett lugnt upplägg i tredje par utvändigt small det bara till när Tor Wollebaek attackerade i slutkurvan. Lannem Silje vann med cirka 70 meter efter 15,5 de sista 500 metrarna!