2015-08-15 06:00

2015-08-15 06:00

V75 i sista stund

TRAV

Åby
Upploppets längd: 187 meter.
Väder: sol och 25 grader.

Kommentar om omgången

Det är Åby som är V75-värd och det är fantastiska tävlingar som presenteras. Huvudnumret är Åby stora pris och i övrigt är det V75-finaler och Lyon grand prix med några av landets bästa stayers. Det är utlovat kanonväder och ta längder från kön kommer att bli mycket svårt. Som vanligt när det handlar om Åby ska man tänka på att det är open stretch på upploppet. Observera att första V75-start är framflyttad till 16.20 från och med den här helgen.

Favoriterna

B.B.S.Sugarlight (V75-5) är favorit i det andra försöket till Åby stora pris. Det är svårt att spekulera för mycket här eftersom ett heat redan är kört vilket påverkar förutsättningarna. Men normalt ser den här uppgiften bra ut för B.B.S.Sugarlights del. Han är mycket startsnabb från spår en bit ut i banan och bör komma till ledningen utan större problem.

Global Patriot (V75-3) har sex segrar på sju starter i år varav fem i rad. Senast visade han även att han kan öppna från start när han tog ledningen från ett innerspår i Mantorp. Global Patriot är väldigt klar favorit och har bra segerchans, inte minst om han skulle hitta till ledningen på nytt.

Oliver Kronos (V75-4) fick ett tufft lopp utvändigt om Nimbus C.D. senast och höll bra som tvåa. I finalen slipper han Nimbus C.D. eftersom Stefan Hultman i stället tar ut sin häst i Jubileumspokalen på onsdag. Oliver Kronos har bäst kapacitet i Silverdivisionen, men det är risk för ett tungt lopp mot några speediga konkurrenter...

V75-dragen

Remember My Name (V75-4) har ett perfekt läge och är bra både från ledningen och när han får speeda.

El Mago Pellini (V75-1) satt fast senast. Han har ett bra spår och Adrian Kolgjini har lyckats bra med honom innan.

Värmlandshästar

Conrads Wilhelm (V75-2) vann försöket i Årjäng och från ett bra läge tjänar han fina pengar i finalen.

Global Patriot (V75-3) - se favoriterna.

Candor Hall (V75-7) är en bra stayer men motståndet han möter är knivskarpt.

Kommentar om omgången

Det är Åby som är V75-värd och det är fantastiska tävlingar som presenteras. Huvudnumret är Åby stora pris och i övrigt är det V75-finaler och Lyon grand prix med några av landets bästa stayers. Det är utlovat kanonväder och ta längder från kön kommer att bli mycket svårt. Som vanligt när det handlar om Åby ska man tänka på att det är open stretch på upploppet. Observera att första V75-start är framflyttad till 16.20 från och med den här helgen.

Favoriterna

B.B.S.Sugarlight (V75-5) är favorit i det andra försöket till Åby stora pris. Det är svårt att spekulera för mycket här eftersom ett heat redan är kört vilket påverkar förutsättningarna. Men normalt ser den här uppgiften bra ut för B.B.S.Sugarlights del. Han är mycket startsnabb från spår en bit ut i banan och bör komma till ledningen utan större problem.

Global Patriot (V75-3) har sex segrar på sju starter i år varav fem i rad. Senast visade han även att han kan öppna från start när han tog ledningen från ett innerspår i Mantorp. Global Patriot är väldigt klar favorit och har bra segerchans, inte minst om han skulle hitta till ledningen på nytt.

Oliver Kronos (V75-4) fick ett tufft lopp utvändigt om Nimbus C.D. senast och höll bra som tvåa. I finalen slipper han Nimbus C.D. eftersom Stefan Hultman i stället tar ut sin häst i Jubileumspokalen på onsdag. Oliver Kronos har bäst kapacitet i Silverdivisionen, men det är risk för ett tungt lopp mot några speediga konkurrenter...

V75-dragen

Remember My Name (V75-4) har ett perfekt läge och är bra både från ledningen och när han får speeda.

El Mago Pellini (V75-1) satt fast senast. Han har ett bra spår och Adrian Kolgjini har lyckats bra med honom innan.

Värmlandshästar

Conrads Wilhelm (V75-2) vann försöket i Årjäng och från ett bra läge tjänar han fina pengar i finalen.

Global Patriot (V75-3) - se favoriterna.

Candor Hall (V75-7) är en bra stayer men motståndet han möter är knivskarpt.