2015-07-31 06:00

2015-07-31 06:00

Goop segerdefilerade på Åby

TRAV: V64 Åby

Bakom ”dansknorska” Black Magic N.O. fick Björn Goop segerdefilera i samband med torsdagskvällens tävlingar på Åby.

Den norskfödda Buvetier D’aunou-dottern som tränas av dansken Anders Pedersen hittade till tät i nolloppet och höll undan med knapp marginal vilket gav 30 000 kronor i belöning.

Pedersen startade även välkände Magiccarpetride US i The Red Mile, men där blev det för långt fram och hästen fick nöja sig med en fjärdeplats.

Segern gick istället till Reijo Liljendahls Knows Nothing som var läckrare än någonsin tidigare då han plockade ner Arazi Boko från dödspositionen. Segertiden 1.10,8a/1 609 meter var en stark notering på Åbys nyomlagda bana och det hördes tydligt från Åbys sportchef Jon Walter Pedersen efter loppet att Knows Nothing är högaktuell för Åby Stora Pris.

Stora Sommarpriset för treåriga ston hade lockat ett fint fält. Björn Goop styrde Markus Pihlströms ögonsten Lacquer And Lace till en andraplats, men åt Peter Untersteiners Angel Rain fanns ingenting att göra. Hon var helt enkelt överlägsen, trots en resa utvändigt ledaren.

– Hon ska verkligen ha plus i kanten för den här insatsen, sade Untersteiner som även vann med Elma Lane samt T.Rex D.K. på lika övertygande vis inom V64-spelet.

Den norskfödda Buvetier D’aunou-dottern som tränas av dansken Anders Pedersen hittade till tät i nolloppet och höll undan med knapp marginal vilket gav 30 000 kronor i belöning.

Pedersen startade även välkände Magiccarpetride US i The Red Mile, men där blev det för långt fram och hästen fick nöja sig med en fjärdeplats.

Segern gick istället till Reijo Liljendahls Knows Nothing som var läckrare än någonsin tidigare då han plockade ner Arazi Boko från dödspositionen. Segertiden 1.10,8a/1 609 meter var en stark notering på Åbys nyomlagda bana och det hördes tydligt från Åbys sportchef Jon Walter Pedersen efter loppet att Knows Nothing är högaktuell för Åby Stora Pris.

Stora Sommarpriset för treåriga ston hade lockat ett fint fält. Björn Goop styrde Markus Pihlströms ögonsten Lacquer And Lace till en andraplats, men åt Peter Untersteiners Angel Rain fanns ingenting att göra. Hon var helt enkelt överlägsen, trots en resa utvändigt ledaren.

– Hon ska verkligen ha plus i kanten för den här insatsen, sade Untersteiner som även vann med Elma Lane samt T.Rex D.K. på lika övertygande vis inom V64-spelet.