2015-07-10 17:42

2015-07-10 17:43

V75 i sista stund

TRAV

Årjäng
Upploppets längd: 205 meter.
Väder: halvklart och 19 grader.

Kommentar om omgången

Det är dags för en av årets höjdare i Travsverige – Årjängs V75-dag. Årjängs stora sprinterlopp är den givna höjdpunkten och det blev ett riktigt bra startfält. Väderprognosen ser lovande ut och det blir storpublik.

Favoriterna

Nadal Broline (V75-6) är en mycket bra häst för klassen som gjort två fina insatser efter vila. Mycket kommer att avgöras från start här. Kommer Nadal Broline förbi innerspårets Dominator? Det är långt ifrån givet och därmed är Nadal Broline en favorit i fara.

Dante Boko (V75-1) var oerhört bra när han vann under Elitloppshelgen. Även om han vann i den senaste starten var han lite lika bra som på Solvalla. En hård bedömning, men det har man rätt att göra på en så fin häst som Dante Boko. Hade det varit autostart hade han varit ett givet spikförslag, men nu är det voltstart och från ett snävt andraspår kan han hamna en bit ner i fältet.

B.B.S.Sugarlight (V75-7) vann Oslo Grand Prix från ledningen i den senaste starten. Från spår fyra öppnar han snabbt och med tanke på att Maven fick ett tufft lopp i spets i Finland borde Johnny Takter vara intresserad av ryggen på en i spets hårddragande B.B.S.Sugarlight. Han blir inte lätt att besegra.

V75-dragen

Candy Store (V75-2) var tvåa i ett försök till Stosprintern men galopperade i finalen. Hon har utan tvekan kapacitet för att vinna.

Mankell (V75-5) kuskförstärks med Jorma Kontio. Leder hela vägen i Erik Perssons memorial?

Värmlandshästar

Vi nämner fem av 26

Beppen Palema (V75-2) har visat hög klass och ses med segerchans.

Global Patriot (V75-3) är favorit och felfri brukar han vara svårstoppad.

Ready Ribb (V75-4) är bäst i sitt lopp men innerspåret kan vara en fälla.

Hollywood Maker (V75-4) jagar sjätte raka segern och kan ta den.

Dominator (V75-5) har spetschans och håller han ledningen vinner han!

Strukna hästar

V75-1: 11 Cheeco Boko.

V75-6: 8 Bartender In.

V75-7: 10 On Track Piraten.

Kommentar om omgången

Det är dags för en av årets höjdare i Travsverige – Årjängs V75-dag. Årjängs stora sprinterlopp är den givna höjdpunkten och det blev ett riktigt bra startfält. Väderprognosen ser lovande ut och det blir storpublik.

Favoriterna

Nadal Broline (V75-6) är en mycket bra häst för klassen som gjort två fina insatser efter vila. Mycket kommer att avgöras från start här. Kommer Nadal Broline förbi innerspårets Dominator? Det är långt ifrån givet och därmed är Nadal Broline en favorit i fara.

Dante Boko (V75-1) var oerhört bra när han vann under Elitloppshelgen. Även om han vann i den senaste starten var han lite lika bra som på Solvalla. En hård bedömning, men det har man rätt att göra på en så fin häst som Dante Boko. Hade det varit autostart hade han varit ett givet spikförslag, men nu är det voltstart och från ett snävt andraspår kan han hamna en bit ner i fältet.

B.B.S.Sugarlight (V75-7) vann Oslo Grand Prix från ledningen i den senaste starten. Från spår fyra öppnar han snabbt och med tanke på att Maven fick ett tufft lopp i spets i Finland borde Johnny Takter vara intresserad av ryggen på en i spets hårddragande B.B.S.Sugarlight. Han blir inte lätt att besegra.

V75-dragen

Candy Store (V75-2) var tvåa i ett försök till Stosprintern men galopperade i finalen. Hon har utan tvekan kapacitet för att vinna.

Mankell (V75-5) kuskförstärks med Jorma Kontio. Leder hela vägen i Erik Perssons memorial?

Värmlandshästar

Vi nämner fem av 26

Beppen Palema (V75-2) har visat hög klass och ses med segerchans.

Global Patriot (V75-3) är favorit och felfri brukar han vara svårstoppad.

Ready Ribb (V75-4) är bäst i sitt lopp men innerspåret kan vara en fälla.

Hollywood Maker (V75-4) jagar sjätte raka segern och kan ta den.

Dominator (V75-5) har spetschans och håller han ledningen vinner han!

Strukna hästar

V75-1: 11 Cheeco Boko.

V75-6: 8 Bartender In.

V75-7: 10 On Track Piraten.