2015-06-24 17:43

2015-06-24 17:44

Glenn flyttar hem

TRAV

Efter att Marcus Hultman lämnade Åmålstravet för Färjestad har banan varit på jakt efter en ny tränare.
Nu är det klart att Glenn H Persson flyttar hem till sin gamla bana.

Glenn H Persson blev försteman hos Åke Svanstedt under hans storhetsperiod och fick vara med om många stora segrar.

När Svanstedt lämnade Sverige för USA startade Persson en egen rörelse, men när resultaten inte blivit de önskade kommer han inom kort att flytta till föräldragården i Åmål.

– I vintras hade jag bekymmer med en möglig silo och hästarna har haft svårt att nå upp till den kapacitet som jag vet att de har. Både jag och hästägarna känner att vi hör hemma i V75-sammanhang och därför gör jag det här miljöombytet, säger Persson till travronden.se.

För närvarande har Glenn H Persson åtta hästar på sin träningslista.

Glenn H Persson blev försteman hos Åke Svanstedt under hans storhetsperiod och fick vara med om många stora segrar.

När Svanstedt lämnade Sverige för USA startade Persson en egen rörelse, men när resultaten inte blivit de önskade kommer han inom kort att flytta till föräldragården i Åmål.

– I vintras hade jag bekymmer med en möglig silo och hästarna har haft svårt att nå upp till den kapacitet som jag vet att de har. Både jag och hästägarna känner att vi hör hemma i V75-sammanhang och därför gör jag det här miljöombytet, säger Persson till travronden.se.

För närvarande har Glenn H Persson åtta hästar på sin träningslista.