2015-06-18 16:16

2015-06-18 16:16

Alcyone Love – trots galopp

TRAV: Axevalla

Marcus Hultman åkte till Axevallas lunchtrav med en häst. Utdelningen blev bästa tänkbara när Alcyone Love vann sitt lopp trots en startgalopp.

Alcyone Love var inte alls på humör i starten och tappade viktiga längder på sin galopp. När Marcus Hultman körde i kapp fältet fick Alcyone Love femte par invändigt och efter fritt fram en bit in på upploppet spurtade hon till seger.

– Det var fantastiskt att vi kunde vinna. Hon var överladdad i starten och sedan körde jag bara för att hon skulle få ett lopp i kroppen och en matlapp. Alcyone Love är väldigt kapabel, sa Marcus Hultman.

Carl Johan Jepson, Niclas Benzon, Paw Mahony och Mikael J Andersson vann alla lopp.

Jepson vann V4-1 med Imakethecashflow efter en resa i vinnarhålet. Benzon ledde från start till mål med Orizzonte Trio, som imponerade och vinner fler gånger. Paw Mahony fick en perfekt lucka från vinnarhålet med Matilda Majo i lopp sju och Mikael J Andersson vann från dödens med Bellman Gothia.

Alcyone Love var inte alls på humör i starten och tappade viktiga längder på sin galopp. När Marcus Hultman körde i kapp fältet fick Alcyone Love femte par invändigt och efter fritt fram en bit in på upploppet spurtade hon till seger.

– Det var fantastiskt att vi kunde vinna. Hon var överladdad i starten och sedan körde jag bara för att hon skulle få ett lopp i kroppen och en matlapp. Alcyone Love är väldigt kapabel, sa Marcus Hultman.

Carl Johan Jepson, Niclas Benzon, Paw Mahony och Mikael J Andersson vann alla lopp.

Jepson vann V4-1 med Imakethecashflow efter en resa i vinnarhålet. Benzon ledde från start till mål med Orizzonte Trio, som imponerade och vinner fler gånger. Paw Mahony fick en perfekt lucka från vinnarhålet med Matilda Majo i lopp sju och Mikael J Andersson vann från dödens med Bellman Gothia.