2015-04-07 16:32

2015-04-07 16:32

Ny starttid för V75

TRAV

Klockan 14.30 har under alla år varit starttiden för V75, men från och med den 15 augusti blir det en förändring.

Med start den helgen kommer V75-1 att köras klockan 16.20. Beslutet är taget i samråd mellan ATG och Svensk travsport.

– Dagens starttid bygger inte på ett nuvarande kundbehov utan var anpassad efter att V75 skulle hinna redovisas inom sändningstiden för andra sportsändningar. Med en senare starttid har vi nu större chans att locka både existerande och nya kunder till V75 och därmed skapa mer intäkter till sporten. Målet är att öka omsättningen på V75-dagen med två miljoner kronor per vecka, säger ATG:s vd Hasse Skarplöth i ett pressmeddelande.

 

Med start den helgen kommer V75-1 att köras klockan 16.20. Beslutet är taget i samråd mellan ATG och Svensk travsport.

– Dagens starttid bygger inte på ett nuvarande kundbehov utan var anpassad efter att V75 skulle hinna redovisas inom sändningstiden för andra sportsändningar. Med en senare starttid har vi nu större chans att locka både existerande och nya kunder till V75 och därmed skapa mer intäkter till sporten. Målet är att öka omsättningen på V75-dagen med två miljoner kronor per vecka, säger ATG:s vd Hasse Skarplöth i ett pressmeddelande.