2015-04-07 22:56

2015-04-07 22:56

Goops nyförvärv vann championattest

TRAV: Axevalla

Björn Goop presenterade ett finfint nyförvärv i Catwalk In som vann första testet inför Stochampionatet.

Ledning hela vägen blev det för Muscle Hill-dottern som vann lekande lätt på 1.16,0a/2 640 meter vilket gav 60 000 kronor i belöning. Evelina Palema spurtade godkänt som tvåa för Mikael J Andersson, men kom aldrig hotfullt nära.

– Hon har tränat bra och blivit stark i kroppen. Det blev ett ryckigt lopp med en het häst utvändigt, men jag var mån om att köra i ledningen. Hästen slog flera av kulltopparna under fjolåret och jag hoppas att hon ska kunna vara med och kriga i de tuffa loppen även i år, sade Goop.

Dessutom vann han V64-inledningen med egentränade Frozen Royalty som hittade till tät från bakspår och vann okörd. Där var förstapriset 15 000 kronor.

För stjärnhästen Quarcio du Chene gick det däremot sämre. I hästens comeback var han på tok för laddad och galopperade dubbelt, men han samtidigt visa fart. Hästen såg faktiskt ut att vara ”för” sugen på att springa och studsade 1.11,5 i ett varv mellan felstegen.

Ivar Sånna hade länge segern på gaffeln, men fick se sig nedspeedad av trippelmiljonärskan Simb Ruby som speedade förbi i sista steget. Det i hennes 130:e och sista start i karriären!

– Nu ska hon betäckas med Infinitif, sade tränaren Ylva Lindh.

Per Nilsson vann från dödens med Anna Rönnings Hollywood Maker. Segern där var värd 15 000 kronor.

Carl Johan Jepson gästkuskade bakom Ulf Stenströmers Divas Revansch som spurtade till en vinst värd 30 000 kronor i ett V64-lopp.

Ledning hela vägen blev det för Muscle Hill-dottern som vann lekande lätt på 1.16,0a/2 640 meter vilket gav 60 000 kronor i belöning. Evelina Palema spurtade godkänt som tvåa för Mikael J Andersson, men kom aldrig hotfullt nära.

– Hon har tränat bra och blivit stark i kroppen. Det blev ett ryckigt lopp med en het häst utvändigt, men jag var mån om att köra i ledningen. Hästen slog flera av kulltopparna under fjolåret och jag hoppas att hon ska kunna vara med och kriga i de tuffa loppen även i år, sade Goop.

Dessutom vann han V64-inledningen med egentränade Frozen Royalty som hittade till tät från bakspår och vann okörd. Där var förstapriset 15 000 kronor.

För stjärnhästen Quarcio du Chene gick det däremot sämre. I hästens comeback var han på tok för laddad och galopperade dubbelt, men han samtidigt visa fart. Hästen såg faktiskt ut att vara ”för” sugen på att springa och studsade 1.11,5 i ett varv mellan felstegen.

Ivar Sånna hade länge segern på gaffeln, men fick se sig nedspeedad av trippelmiljonärskan Simb Ruby som speedade förbi i sista steget. Det i hennes 130:e och sista start i karriären!

– Nu ska hon betäckas med Infinitif, sade tränaren Ylva Lindh.

Per Nilsson vann från dödens med Anna Rönnings Hollywood Maker. Segern där var värd 15 000 kronor.

Carl Johan Jepson gästkuskade bakom Ulf Stenströmers Divas Revansch som spurtade till en vinst värd 30 000 kronor i ett V64-lopp.