2015-04-05 19:24

2015-04-05 19:24

Almar visade klassen

TRAV

Almar galopperade som storfavorit i Eskilstuna den 14 mars men under söndagen visade han sin klass igen.

Han startade i V4-1 på Romme och efter ett hårt tempo i spets vann Almar med sju längder på tiden 16,0/2 140 meter voltstart tillsammans med Martina Lunde.

– Jag vet inte varför Almar är så bra i monté, men det kan vara för att han känner sig friare än med sulky. Vi vann väldigt lätt, när jag vred på huvudet i den sista kurvan såg jag att det var långt till konkurrenterna, sa Martina Lunde.

Han startade i V4-1 på Romme och efter ett hårt tempo i spets vann Almar med sju längder på tiden 16,0/2 140 meter voltstart tillsammans med Martina Lunde.

– Jag vet inte varför Almar är så bra i monté, men det kan vara för att han känner sig friare än med sulky. Vi vann väldigt lätt, när jag vred på huvudet i den sista kurvan såg jag att det var långt till konkurrenterna, sa Martina Lunde.