2015-01-22 18:28

2015-01-22 18:28

Andersson inledde på V4

TRAV

Mikael J Andersson kör i medvind för dagen och han vann den första V4-avdelningen vid Mantorps lunchtrav.

Andersson körde Lasken Palema åt Anders Svanstedt. Efter en inledning i andra par utvändigt valde Andersson att gå fram i dödens efter ett varv. Dryga halvvarvet från mål övertog Lasken Palema ledningen och försvann till en överlägsen seger.

Vid Bjerkes lunchtävlingar blev det en fjärdeplats för Preferencial och Tom Horpestad. På onsdagskvällen blev det på samma bana en andraplats för Marita Arvidssons Engla R.B. Hon ledde in i det längsta, men kort före mål fick hon släppa Fröen Oda förbi sig.

Andersson körde Lasken Palema åt Anders Svanstedt. Efter en inledning i andra par utvändigt valde Andersson att gå fram i dödens efter ett varv. Dryga halvvarvet från mål övertog Lasken Palema ledningen och försvann till en överlägsen seger.

Vid Bjerkes lunchtävlingar blev det en fjärdeplats för Preferencial och Tom Horpestad. På onsdagskvällen blev det på samma bana en andraplats för Marita Arvidssons Engla R.B. Hon ledde in i det längsta, men kort före mål fick hon släppa Fröen Oda förbi sig.