2017-09-17 17:49

2017-09-17 17:49

Sista omgången för Kavaljererna

SPEEDWAY

Under helgen körde Kavaljererna sista omgången i division 1 i Nässjö.

De mötte Dackarna, Masarna och Nässjö. Efter att ha hamnat på 34 poäng tillsammans med Masarna kördes ett extra heat som Kavaljererna förlorade. Detta placerade dem på en tredje plats i den tolfte och sista omgången.

I tabellen hamnade dock värmlänningarna sist. Nästa säsong kommer Kavaljererna att köra i Allsvenskan, under namnet Valsarna.

De mötte Dackarna, Masarna och Nässjö. Efter att ha hamnat på 34 poäng tillsammans med Masarna kördes ett extra heat som Kavaljererna förlorade. Detta placerade dem på en tredje plats i den tolfte och sista omgången.

I tabellen hamnade dock värmlänningarna sist. Nästa säsong kommer Kavaljererna att köra i Allsvenskan, under namnet Valsarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.