2017-09-03 21:39

2017-09-03 21:39

Mellgren nära guldet

MOTOR

Nordiska mästerskapen i långbanespeedway avgjordes under lördagen och Anders Mellgren från Hagfors var ytterst nära guldet.

Efter att ha dominerat i grundomgången ledde värmlänningen även finalen i två av tre varv men tappade ledningen i näst sista kurvan, då förgasaren hoppade av cykeln. Istället vann Robin Aspegren och Mellgren fick nöja sig med ett silver.

– Just nu är jag besviken och irriterad. Härnäst är det lag-VM i Holland så man får väl ta revansch där, säger Mellgren.

Efter att ha dominerat i grundomgången ledde värmlänningen även finalen i två av tre varv men tappade ledningen i näst sista kurvan, då förgasaren hoppade av cykeln. Istället vann Robin Aspegren och Mellgren fick nöja sig med ett silver.

– Just nu är jag besviken och irriterad. Härnäst är det lag-VM i Holland så man får väl ta revansch där, säger Mellgren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.