2016-09-21 11:33

2016-09-21 11:33

Sundström valde bort Valsarna

SPEEDWAY

Det är inte bara lagledaren Peter Jansson som tackar för sig i Valsarna.

Nu står klart att även stjärnan Linus Sundström gör det. Linus har skrivit kontrakt med Valsarnas konkurrent i allsvenskan, Vargarna från Norrköping. I elitserien fortsätter Linus i Masarna, hans hemmaklubb som tidigare i veckan meddelade att de skrivit treårsavtal med Antonio Lindbäck.

För Valsarnas del innebär detta att de tvingas ut på jakt efter en ny heatledare.

Nu står klart att även stjärnan Linus Sundström gör det. Linus har skrivit kontrakt med Valsarnas konkurrent i allsvenskan, Vargarna från Norrköping. I elitserien fortsätter Linus i Masarna, hans hemmaklubb som tidigare i veckan meddelade att de skrivit treårsavtal med Antonio Lindbäck.

För Valsarnas del innebär detta att de tvingas ut på jakt efter en ny heatledare.