2015-12-11 16:29

2015-12-11 16:29

Valsarna i bråk med stjärnförare

SPEEDWAY

Valsarna vägrar betala ut den återstående lön som stjärnan Thomas E Jonasson kräver. I stället bötfäller klubben föraren för kontraktsbrott. Detta vägrar Jonasson att godta och hotar med rättsliga åtgärder.

– Ett kontrakt ska följas. Han säger att han ska agera efter helgen så vi avvaktar och ser vart det landar. Får han rätt måste vi anpassa oss efter det men vi kan försvara det vi har, säger Valsarnas ordförande Dick Gulrandsgård

Valsarna hävdar att Jonasson bröt mot kontraktet när han inte deltog i två av säsongens matcher och att han kom till matcher med bara en motorcykel mot de två som stipuleras i kontraktet.

– Ett kontrakt ska följas. Han säger att han ska agera efter helgen så vi avvaktar och ser vart det landar. Får han rätt måste vi anpassa oss efter det men vi kan försvara det vi har, säger Valsarnas ordförande Dick Gulrandsgård

Valsarna hävdar att Jonasson bröt mot kontraktet när han inte deltog i två av säsongens matcher och att han kom till matcher med bara en motorcykel mot de två som stipuleras i kontraktet.