2015-05-22 09:33

2015-05-22 15:34

Mellgren kvar på sjukhus efter otäcka kraschen

SPEEDWAY: Mellgren kvar på sjukhus i Malmö

(UPPDATERAD) Punkterad lunga och en fraktur på ett revben. Och några dagar på sjukhus i Malmö.
På så sätt slutade torsdagens speedwaymatch för Anders Mellgren.

Anders pappa Kurt var med i Malmö och finns kvar som stöd på sjukhuset.

– Han släppte taget om cykeln när han insåg att han var på väg att vurpa. Olyckligtvis fick han ändå styret i magen och det var det som gjorde att lungan punkterades.

Nu väntar förstås vila från tävlande.

– Läkaren som vi träffade under fredagen sa att läktiden för en sådan här skada är två månader. När Anders hörde det sa han direkt: ”Aldrig, om två veckor kör jag igen”. Han har den inställningen och det går nog inte att stoppa honom.

Anders Mellgren har kontrakt med tre klubbar men de närmaste veckorna får nu Valsarna, Indianerna och Ray House klara sig utan Hagforssonens tjänster. Nästa match för Valsarnas del är på torsdag, hemma mot Vargarna.

Anders pappa Kurt var med i Malmö och finns kvar som stöd på sjukhuset.

– Han släppte taget om cykeln när han insåg att han var på väg att vurpa. Olyckligtvis fick han ändå styret i magen och det var det som gjorde att lungan punkterades.

Nu väntar förstås vila från tävlande.

– Läkaren som vi träffade under fredagen sa att läktiden för en sådan här skada är två månader. När Anders hörde det sa han direkt: ”Aldrig, om två veckor kör jag igen”. Han har den inställningen och det går nog inte att stoppa honom.

Anders Mellgren har kontrakt med tre klubbar men de närmaste veckorna får nu Valsarna, Indianerna och Ray House klara sig utan Hagforssonens tjänster. Nästa match för Valsarnas del är på torsdag, hemma mot Vargarna.