2016-08-08 18:19

2016-08-08 18:19

Tredjeplats för Ahlesved

SKYTTE

Gevärsskyttarnas Sweden GP-finaler avgjordes i Göteborg med hyfsade Värmlandsframgångar. Trots en mindre bra insats av Stefan Ahlesved, Karlstad, knep han tredjeplatsen i totalen när det gällde paradgrenen 60 skott liggande på 300 meter.

Tredjeplatser totalt blev det även för junioren Albin Johansson, Lekvattnet/Torsby, och för ingifte Arvikatjejen Andrea Franzén-Wallberg i damklassen, som dessutom vann OS-grenen 3x20 skott på 50 meter i Göteborg.

Anna Eklöf, Kristinehamn, nådde också en tredjeplats avslutningsdagen. Då handlade det om damjuniorklassen, 3x20 skott.

Planen är att Sweden GP 2017 ska starta med luftskytte tio meter under hösten.

Tredjeplatser totalt blev det även för junioren Albin Johansson, Lekvattnet/Torsby, och för ingifte Arvikatjejen Andrea Franzén-Wallberg i damklassen, som dessutom vann OS-grenen 3x20 skott på 50 meter i Göteborg.

Anna Eklöf, Kristinehamn, nådde också en tredjeplats avslutningsdagen. Då handlade det om damjuniorklassen, 3x20 skott.

Planen är att Sweden GP 2017 ska starta med luftskytte tio meter under hösten.

  • Bosse Wiqvist