2016-07-29 22:37

2016-07-29 22:37

Kolstad Clausen vann gränsfejden

SKYTTE

Eda Skyttegille fick till slut sin 300-metersbana godkänd och kunde därmed arrangera Gränsfejden efter tävlingarna som har gått på Paradisbanan i Arvika och 60-talet skyttar kom till start.

Simon Kolstad Clausen från Höland och Björkelangen vann överlägset med sina 340 poäng före klubbkompisen Daniel Sörlie, som denna gång fick nöja sig med en silvermedalj för sina 335 poäng. Trea blev svenska Elit tjejen Elin Åhlin från Bälgviken med 334 poäng.

Elin är alltid högt uppe i resultatlistorna och denna helg fick hon med sig många fina NM-poäng och leder nu NM-listan före Fredrik Thyberg från Edsbjörke, båda har nu 90 poäng.

I knämästerskapet G2-G55 vann storfavoriten Donald Johansson, Ale med 334 poäng och hade sju poängs marginal ner till tvåan Stefan Jonasson, Hogdal.

Det liggande mästerskapet vanns av norrmannen Emil Nygårdseter från Kongsvinger efter totalsumman på 342 poäng och David Augustsson, Eda, tog silvermedaljen med 338. Emil Nygårdseter vann även klass G15 med imponerande 244 poäng. Beteds allround-skytt Amanda Nilsson fortsätter att briljera med en fin seger i klass G2 med 227 poäng före hemmaskytten David Lindqvist 219. ANNA NILSSON

Simon Kolstad Clausen från Höland och Björkelangen vann överlägset med sina 340 poäng före klubbkompisen Daniel Sörlie, som denna gång fick nöja sig med en silvermedalj för sina 335 poäng. Trea blev svenska Elit tjejen Elin Åhlin från Bälgviken med 334 poäng.

Elin är alltid högt uppe i resultatlistorna och denna helg fick hon med sig många fina NM-poäng och leder nu NM-listan före Fredrik Thyberg från Edsbjörke, båda har nu 90 poäng.

I knämästerskapet G2-G55 vann storfavoriten Donald Johansson, Ale med 334 poäng och hade sju poängs marginal ner till tvåan Stefan Jonasson, Hogdal.

Det liggande mästerskapet vanns av norrmannen Emil Nygårdseter från Kongsvinger efter totalsumman på 342 poäng och David Augustsson, Eda, tog silvermedaljen med 338. Emil Nygårdseter vann även klass G15 med imponerande 244 poäng. Beteds allround-skytt Amanda Nilsson fortsätter att briljera med en fin seger i klass G2 med 227 poäng före hemmaskytten David Lindqvist 219. ANNA NILSSON