2016-05-31 13:43

2016-05-31 13:43

Nilsson maxad vinnare i Nyed

SKYTTE

När kpistskyttarna sköt sin tredje fältserie i Nyed, fortsatte Inger Nilsson från Lesjöfors att imponera med 60 träffar i liggklassen.

Hon leder nu efter att ha fått ihop maximala 180 poäng efter tre skjutna omgångar. Inger Nilsson toppar liggklassen före sin make Kjell Nilsson, som har totalt 147 poäng och Frank Eriksson, Lesjöfors, är trea med 114.

Seniorklassen i Nyed vanns av Conny Torp från Säffle med 56 träffar före Jimmy Henriksson, Lesjöfors, 53, och Kjell Strömberg från Degerfors vann veteranklassen med 60 träffar.

Hon leder nu efter att ha fått ihop maximala 180 poäng efter tre skjutna omgångar. Inger Nilsson toppar liggklassen före sin make Kjell Nilsson, som har totalt 147 poäng och Frank Eriksson, Lesjöfors, är trea med 114.

Seniorklassen i Nyed vanns av Conny Torp från Säffle med 56 träffar före Jimmy Henriksson, Lesjöfors, 53, och Kjell Strömberg från Degerfors vann veteranklassen med 60 träffar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.