2016-05-11 11:33

2016-05-11 11:33

Västgötaseger i Storfors

SKYTTE

Fredrik Olsson från Arvika knep andraplatsen med 22 träffar i finalen i Storfors skeettävling. Torsbys Jan-Olov Olsson grejade tredjeplatsen med 20 träffar, vilket även fyran Bjarne Olsen, Forshaga, ståtade med.

Men ingen rådde på Gullspångsskytten Magnus Svensson, som sköt finfina 24 träffar av 25 möjliga.

Enda hemmaskytt som tog sig till final var Johnny Henriksson, som fick ner 18 duvor och slutade femma.

Bosse Wiqvist

Men ingen rådde på Gullspångsskytten Magnus Svensson, som sköt finfina 24 träffar av 25 möjliga.

Enda hemmaskytt som tog sig till final var Johnny Henriksson, som fick ner 18 duvor och slutade femma.

Bosse Wiqvist

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.