2016-01-12 09:49

2016-01-12 09:49

Ungdomar från västskjuter bäst i Värmland

SKYTTE: Nationellt stående DM i Filipstad

Det blev Edatjejen Elin Brask som vann den öppna finalen i DM i nationellt stående skytte som arrangerades i Filipstad.

Elin Brask vann med dagens högsta poäng, 492,7, före klubbkompisen Elin Arnesen, som skjutit mycket bra denna säsong och stannade på 490,4. Tredjeplatsen gick till Emilia Bédoire, Filipstad, som också har för vana att stå på pallen och nu sköt 488,8 poäng.

I finalen för juniorer var det ingen som mäktade med Edakillen Samuel Magnor då han sköt 492 poäng. Samuel har inte tränat så mycket den här säsongen, men kunde trots allt plocka fram den fina formen och ta guldet före Elin Brask, 490,7, och Emilia Bédoire, 488,7.

Elin Brask vann med dagens högsta poäng, 492,7, före klubbkompisen Elin Arnesen, som skjutit mycket bra denna säsong och stannade på 490,4. Tredjeplatsen gick till Emilia Bédoire, Filipstad, som också har för vana att stå på pallen och nu sköt 488,8 poäng.

I finalen för juniorer var det ingen som mäktade med Edakillen Samuel Magnor då han sköt 492 poäng. Samuel har inte tränat så mycket den här säsongen, men kunde trots allt plocka fram den fina formen och ta guldet före Elin Brask, 490,7, och Emilia Bédoire, 488,7.

  • Anna Nilsson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.