2016-01-12 12:46

2016-01-12 12:56

Emma vann Lussepuffen

SKYTTE

Elitskytten Emma Göransson från Skoga-Ekshärad vann Lussepuffen i Ekshärad med 408,4 poäng. Tvåa kom klubbkamraten Christian Van Dijk på 404,3.

Tävlingen lockade sextiotalet skyttar från mellersta Sverige.

I klassen L7 för de yngsta förmågorna segrade Axel Jansson från Skoga-Ekshärad med ett imponerade skjutresultat, 408,9. Arvid Gustavsson från Filipstad tog andraplatsen med 377,1.

I klass L13 blev det en hård och jämn kamp mellan syskonen Evelina och Tilde Sundström från Skoga-Ekshärad, som stannade på 424,6 respektive 424,3 poäng. Tredjeplatsen knep Filip Gustavsson från Ludvika med 422,2.

I L11-klassen segrade Andreas Danielsson från Filipstad med 419,3 och i klass L15R fortsätter Alexander Skau från Arvika att skjuta mycket stabilt och vann ytterligare en seger. Karlstad-Ulvsbyskytten Simon Heder tog segern före Karin Johnsson från Malung i klass L17.

Anna Nilsson

Elitskytten Emma Göransson från Skoga-Ekshärad vann Lussepuffen i Ekshärad med 408,4 poäng. Tvåa kom klubbkamraten Christian Van Dijk på 404,3.

Tävlingen lockade sextiotalet skyttar från mellersta Sverige.

I klassen L7 för de yngsta förmågorna segrade Axel Jansson från Skoga-Ekshärad med ett imponerade skjutresultat, 408,9. Arvid Gustavsson från Filipstad tog andraplatsen med 377,1.

I klass L13 blev det en hård och jämn kamp mellan syskonen Evelina och Tilde Sundström från Skoga-Ekshärad, som stannade på 424,6 respektive 424,3 poäng. Tredjeplatsen knep Filip Gustavsson från Ludvika med 422,2.

I L11-klassen segrade Andreas Danielsson från Filipstad med 419,3 och i klass L15R fortsätter Alexander Skau från Arvika att skjuta mycket stabilt och vann ytterligare en seger. Karlstad-Ulvsbyskytten Simon Heder tog segern före Karin Johnsson från Malung i klass L17.

Anna Nilsson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.