2015-12-18 16:54

2015-12-18 16:54

Ekshäring nära guldstrid

SKYTTE

Det blev en fjärdeplats för Skoga-Ekshärads gevärsjunior Malin Stafås i Sweden GP i sportskytte gevär tio meter. Tävlingen avgjordes i Umeå och Malin var endast 1,3 poäng från att nå finalen om guldet.

Hon knep tredjeplatsen i grundmatchens 40 skott efter att pangat in 407,2 poäng.

I herrjuniorfinalen blev det en åttondeplats för Kristinehamnskillen Emanuel Söderlund, som för övrigt var sexa i kvalet.

Det blev en fjärdeplats för Skoga-Ekshärads gevärsjunior Malin Stafås i Sweden GP i sportskytte gevär tio meter. Tävlingen avgjordes i Umeå och Malin var endast 1,3 poäng från att nå finalen om guldet.

Hon knep tredjeplatsen i grundmatchens 40 skott efter att pangat in 407,2 poäng.

I herrjuniorfinalen blev det en åttondeplats för Kristinehamnskillen Emanuel Söderlund, som för övrigt var sexa i kvalet.

  • Bosse Wiqvist

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.